PADI Duikcentrum Haarlemmermeer – duikschool, winkel en webshop
Bel ons op: 0297 - 74 33 42

Ga je ook mee naar Egypte Hurghada dit jaar zijn er 2 mogelijkheden 8 of 15 dagen

Ga je ook mee naar Egypte Hurghada dit jaar zijn er 2 mogelijkheden 8 of 15 dagen

8 dagen van 13 t/m 20 oktober incl 6 dagen duiken € 1299.- snorkel € 1199.-
8 dagen van 20 t/m 27 oktober incl 6 dagen duiken € 1299.- snorkel € 1199.-
15 dagen van 13 t/m 27 oktober incl 12 dagen duiken € 1699.- snorkel € 1499.-
Mocht het onverhoopt zo zijn dat we wegens omstandigheden niet naar Egypte kunnen afreizen zullen wij met een alternatief komen . Op 1 persoons-kamer zit € 100  toeslag

Accommodatie:
We zullen verblijven in het Bella Vista Resort in Hurghada. Dit hotel ligt direct aan het strand van de prachtige Rode Zee en midden in het centrum van Hurghada. Het hotel is voorzien van meerdere faciliteiten zoals een receptie, lobby, restaurant en een paar winkeltjes voor een souvenir. Verder is er natuurlijk een zwembad met poolbar, ligbedden en parasols.
De 2-, 3- of 4-persoonskamers zijn netjes ingericht en voorzien van satelliet-tv, airco, telefoon en een minibar. Verder beschikt de kamer over een badkamer met een bad of douche en toilet. Tevens zijn de kamers voorzien van balkon of een terras.


Duiken:
We zullen tijdens deze vakantie duiken met Voodoo Divers in Hurghada. Dit is een duikschool onder Nederlandse leiding die zich aan alle standaards voor het duiken houdt en waar de veiligheid voorop staat. Zij doen hun uiterste best om je vakantie tot een groot succes te maken. En niet zonder resultaat mag ik wel zeggen, de meeste mensen die eenmaal kennis hebben gemaakt met Voodoo Divers komen hier al jaren achtereenvolgens terug. De boot ligt in hun eigen haven, op slechts 25 meter van de duikschool. Zo kunnen we elke dag starten met een ontspannen sfeer. Zo ontstaan er geen wachttijden en moeilijkheden met het verplaatsen van materiaal. De boot is 25 meter lang en 6,5 meter breed, compleet met zonnedek dus ruimte genoeg voor iedereen!
De boot is in perfecte staat, en volledig uitgerust met marine-radio, zuurstof, eerste hulp koffer en reservemateriaal. Er is voldoende ruimte voor het duikmateriaal en het platform is ruim. Verder heeft de boot een salon,zonnedek en toiletten. Het Egyptische personeel aan boord staat bekend om zijn vriendelijkheid en hulpvaardigheid bij het aan – en uittrekken van je duikmateriaal.
Nadat iedereen zich s`ochtends heeft verzameld bij de duikschool varen we uit de Rode Zee op naar één van de vele mooie duiklocaties. Aan boord wordt tussen de twee duiken door een lunch geserveerd en ook is er de hele dag door onbeperkt drinken aan boord, bestaande uit cola, water, thee en koffie. Alcohol aan boord is natuurlijk strikt verboden, want dat gaat nu eenmaal niet samen met duiken!

Elke dag maken we standaard twee bootduiken op verschillende locaties, er bestaat natuurlijk de mogelijkheid voor het maken van een derde bootduik tegen een geringe betaling. Ook bestaat er een mogelijkheid tot het maken van een nachtduik . Voor de deur van de duikschool ligt zelfs een bootwrak van een gezonken ‘live-aboard” dat zeker de moeite waard is om een keer te bezoeken.

Inclusief :
Duik materialen (die wij ter beschikking stellen voor u tijdens deze 8 of 15 dagen)
Retourvlucht Amsterdam – Hurghada met 30 kilo bagage  .
Brandstoftoeslag en luchthavenbelasting
Transfers in Hurghada vanaf luchthaven naar hotel en retour
8 dagen + 7 nachten of 15 dagen + 14 nachten verblijf in het Bella Vista Resort
7 of 14 maal ontbijt
6 of 12 dagen middag eten en de gehele dag drinken op de boot
6 of 12 dagen 2 begeleide duiken per dag
6 of 12 dagen flessen, en lood *
Exclusief:
Avond eten
Visum Egypte ca. € +-25
Overige persoonlijke uitgaven
Reis- en annuleringsverzekering
Fooien
Overige drankjes
Derde bootduik
Nachtduik of duik vanaf de kant

Onderwaterleven:
De Rode Zee staat bekend als een van de mooiste zeeën ter wereld. De koralen zijn over het algemeen nog onaangedaan door de invloeden van buitenaf. Mede daardoor wordt dit land bezocht door vele duikers van over de gehele wereld. De gids die de groep tijdens de duik begeleidt heeft veel kennis van al dit onderwaterleven en weten waar ze op moeten letten en waar ze moeten kijken om jullie juist die schitterende dingen ook te laten zien.


Verder is er een enorm grote kans dat we boven of onder water dolfijnen te zien krijgen. Natuurlijk kunnen we deze dieren niet zo maar op commando te voorschijn toveren, maar de kapitein van het schip is een zeeman met een uitermate getraind oog. Hij heeft ons dan ook al getrakteerd op ontmoetingen met één van de, mijns inziens, prachtigste dieren ter wereld, de dolfijn! En als hij daar een stukje voor om moet varen is dat geen enkel probleem.

Klimaat:
Het klimaat van de Rode Zee, Egypte, is makkelijk samen te vatten. Gedurende het hele jaar, met uitzondering van de maanden december, januari en februari is het er warm en droog. Op winteravonden is het aan te raden een sweater en lange broek te dragen, maar voor de rest van het jaar is het ‘T-shirt’-weer. Over het algemeen waait er een wind die tijdens de zomermaanden zeker meer dan welkom is.
De gemiddelde luchttemperatuur in de maand Oktober is: 34 graden Celsius.
De gemiddelde watertemperatuur in de maand Oktober is: 27 graden Celsius.

ook niet duikers kunnen natuurlijk met ons mee om te snorkelen of gewoon van strand zee zon te genieten.

Let op de Prijzen zijn de prijzen van vorig jaar dus er kan bij boeking enig verschil in zitten .

Wegens Beperkte vluchten naar Egypte en omdat wij met een groep gaan beveelt onze reisagente aan om 20 juni te boeken dus bij deze gaan we dat ook doen dus geef je snel op voor 30 Juni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duikcentrum Haarlemmermeer
www.dcnv.nl
0297-743342
engel@dcnv.nl


Adres

Duikcentrum Haarlemmermeer
Werf 9
1435KP  Rijsenhout
Telefoon: 0297 – 74 33 42
e-mail: info@dcnv.nl

Disclaimer

Aan geen enkele informatie op deze website kunnen rechten worden ontleend. Alle inhoud zoals tekst, beeldmateriaal en ontwerp is eigendom van Duikcentrum Haarlemmermeer.

KvK nr. 60662921