PADI Duikcentrum Haarlemmermeer – duikschool, winkel en webshop
Bel ons op: 0297 - 74 33 42

Discover Scuba Diving

Uitvinden hoe leuk het is

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Probeer dan de nieuwe PADI Discover Scuba Diving-ervaring en vindt voor jezelf uit waarom duiken zo populair is als tijdsbesteding. Dit nieuwe ervaringsprogramma bij DCNV is voor iedereen die wil uitvinden hoe leuk duiken is maar nog niet meteen hun brevet willen halen.

 

Bij de Discover Scuba Diving-ervaring leer je al gelijk wat over het duiken en welke technieken je gebruikt. Die technieken ga je gelijk toepassen in het zwembad onder begeleiding van een PADI-Professional. Je voelt hoe het is om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om onderwater hierin te bewegen. Je mag ook zelf proberen te zweven en maakt plezier met je PADI-PRO! Als je wilt kan je PADI-PRO je nog veel meer duiktechnieken leren, hoe bijzonder is dat!

 

De PADI Discover Scuba Diving is zo ontwikkeld dat je vrijstelling kan krijgen voor jou vervolg  cursus, de PADI Open Water Diver. Zo ben je een al een stap verder als je besluit om door te gaan.

Wil je doorgaan? Dan bieden we jou een flinke korting op de PADI Open Water cursus met e-learning, de modernste en makkelijkste manier om een goede duiker te worden.

Waarom het zo leuk is

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Waarom het zo leuk is? Het is allemaal leuk!

  • Je kunt bovendien erkenning krijgen! Als je tijdens het Discover Scuba Diving-programma een echte duik in het buitenwater maakt, kan je ervaring meetellen voor het PADI Open Water Diver-brevet, waardoor je al een stap verder bent als je besluit om ervoor te gaan.

Wat je leert

Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet:
Je leert:

  • Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt.
  • Ervaar hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt.
  • Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor je volledige duikcursus wanneer je de volgende stap zet.

De duikuitrusting die je gebruikt

Bij onze Discover Scuba Diving zit alle uitrusting die je nodig heeft bij de ervaring in. Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert. Hier vind je meer informatie over de uitrusting die je gebruikt.

Vraag bij de duikwinkel waar je het Discover Scuba Diving-programma wilt volgen na welke duikuitrusting je gaat gebruiken.

Vereisten vooraf

    • Minimale leeftijd: 10 jaar
    • Minimale brevettering: Geen*
    • Verplichte materialen: Zwemkleding

*een zwemdiploma zal je wel helpen je comfortabel te voelen in het water.

Duur en duiken

De cursus duurt 1 middag en bestaat uit een uitgebreide briefing en 1 zwembadduik.

Cursusprijs en data

De cursusprijs is inclusief materiaal en wordt elke week gegeven.
€40,00

Als u na de DSD beslist dat u een OWD cursus te gaan doen krijgt u de de €40,00 als korting terug

Wij bieden de Discover Scuba Diving gewoon aan omdat duiken zo leuk is! We kunnen je geen garantie geven dat je niet verslaaft raakt aan het duiken. Maar geen zorgen, voor nazorg kan je altijd terecht op ons duikcentrum!

 

Tot onderwater!


Adres

Duikcentrum Haarlemmermeer
Werf 9
1435KP  Rijsenhout
Telefoon: 0297 – 74 33 42
e-mail: info@dcnv.nl

Disclaimer

Aan geen enkele informatie op deze website kunnen rechten worden ontleend. Alle inhoud zoals tekst, beeldmateriaal en ontwerp is eigendom van Duikcentrum Haarlemmermeer.

KvK nr. 60662921