PADI Duikcentrum Haarlemmermeer – duikschool, winkel en webshop
Bel ons op: 0297 - 74 33 42

AWARE Koraal Specialist

Een Koraal Specialist

met de PADI AWARE Coralreef Conservationalist.

De onderwaterwereld heeft experts nodig die veel kunnen vertellen aan familie, vrienden en mededuikers. Jij bent een specialist als je opkomt voor de kwetsbaarste en belangrijkste koraalriffen ter wereld.

Waarom het zo leuk is

Of een duik goed is, wordt vooral bepaald door de gezondheid van de ecosystemen die je onder water vindt. Leer hoe kwetsbaar koraalriffen zijn en hoe je ze kunt helpen behouden.

Wat je leert

In de specialtycursus AWARE – koraalrifbehoud leer je over de essentiële rol die koraalriffen in de onderwateromgeving spelen. De cursus maakt je ook vertrouwd met de huidige status van ‘s werelds koraalriffen en legt uit hoe je kunt helpen. Je leert over Stichting Project AWARE en:

Je leert over:

  • Hoe koraalriffen functioneren
  • Waarom ze zo belangrijk zijn
  • Waarom veel riffen in ernstige problemen verkeren
  • Wat je kunt doen om verdere aftakeling te voorkomen

Vereisten vooraf

  • Minimale leeftijd: 10 jaar
  • Minimale brevettering: PADI duiker*
  • Verplichte materialen: e-Mail adres

*of kwalificerend brevet van een andere duikorganisatie dan PADI. Neem contact met ons op voor meer informatie

Duur en duiken

De cursus duurt 1 dag en bestaat uit theorie en 1 duik.

Cursusprijs en data

De cursusprijs is inclusief luxe lunch naar keuze en start elke week.
€175,00

 

AWARE staat voor Aquatic World Awareness Responsibility and Education. En daar staan wij ook voor! Door veel duikers kennis te laten maken met de onderwaterwereld en hiervoor begrip en verantwoordelijkheid te tonen beschermen we de onderwaterwereld! Zo zorgen we ervoor dat de kinderen van onze Junior Duikers nog steeds een prachtige sport hebben.

 Project AWARE FoundationStichting Project AWARE

Duikers behouden de onderwaterwereld

 

 

Geef je als vrijwilliger bij Project Aware op voor schoonmaakacties onder water Stichting Project AWARE is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van de onderwaterwereld via voorlichting, lobby en actie. Samen met duikers en waterliefhebbers werken we aan het beschermen van de onderwaterwereld in 175 landen en gebiedsdelen op aarde.

Project AWARE en toegewijde duikende vrijwilligers zetten zich in voor het natuurbehoud via projecten als:

 

 

 

Vrijwilligers helpen Stichting Project AwareProject AWARE heeft de steun van PADI-duikers en -leden nodig voor haar voortdurende inspanningen voor het behoud van kwetsbare bronnen. Krijg de primeur op heetst van de naald. Over kwesties die voor duikers belangrijk zijn, gebruik je duikvaardigheden om in actie te komen en word meteen lid van Stichting Project AWARE.

 


Adres

Duikcentrum Haarlemmermeer
Werf 9
1435KP  Rijsenhout
Telefoon: 0297 – 74 33 42
e-mail: info@dcnv.nl

Disclaimer

Aan geen enkele informatie op deze website kunnen rechten worden ontleend. Alle inhoud zoals tekst, beeldmateriaal en ontwerp is eigendom van Duikcentrum Haarlemmermeer.

KvK nr. 60662921