PADI Duikcentrum Haarlemmermeer – duikschool, winkel en webshop
Bel ons op: 0297 - 74 33 42

AWARE Specialist

Een onderwater ambasadeur

met de PADI AWARE Specialty cursus.

De onderwaterwereld heeft heldhaftige mensen nodig. Jij bent een held als je opkomt voor de kwetsbaarste en belangrijkste waterecosystemen ter wereld.

Waarom het zo leuk is

Jij maakt het verschil.

Kom meer te weten over de meest urgente problemen waar deze kwetsbare omgeving mee te maken krijgt en over wat jij dagelijks kan doen om haar te helpen behouden. Het is informatief, interessant en erg belangrijk. Je leert hoe jij je steentje kunt bijdragen en wordt een milieu-bewuste duiker!

Wat je leert

Stichting Project AWARE is de meest vooraanstaande non-profitorganisatie in de duikbranche die zich inzet voor het behoud van de onderwaterwereld via voorlichting, lobby en actie. Naast het afronden van de Project AWARE-specialty kun je samen met anderen de onderwaterwereld helpen behouden.

Je leert over:

  • De zee als gemeenschappelijk bezit en wat er in de kustzone zich afspeelt
  • Visserij – problemen en verantwoordelijk beheer
  • Overzicht van koraalriffen en hun bewoners
  • De rol van de duiker bij het beschermen van de onderwaterwereld

Vereisten vooraf

  • Minimale leeftijd: 10 jaar
  • Minimale brevettering: PADI duiker*
  • Verplichte materialen: e-Mail adres

*of kwalificerend brevet van een andere duikorganisatie dan PADI. Neem contact met ons op voor meer informatie

Duur en duiken

De cursus duurt 1 dag en bestaat uit theorie en 1 duik.

Cursusprijs en data

De cursusprijs is inclusief luxe lunch naar keuze en start elke week.
€175,00

 

AWARE staat voor Aquatic World Awareness Responsibility and Education. En daar staan wij ook voor! Door veel duikers kennis te laten maken met de onderwaterwereld en hiervoor begrip en verantwoordelijkheid te tonen beschermen we de onderwaterwereld! Zo zorgen we ervoor dat de kinderen van onze Junior Duikers nog steeds een prachtige sport hebben.

 Project AWARE FoundationStichting Project AWARE

Duikers behouden de onderwaterwereld

 

 

Geef je als vrijwilliger bij Project Aware op voor schoonmaakacties onder water Stichting Project AWARE is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van de onderwaterwereld via voorlichting, lobby en actie. Samen met duikers en waterliefhebbers werken we aan het beschermen van de onderwaterwereld in 175 landen en gebiedsdelen op aarde.

Project AWARE en toegewijde duikende vrijwilligers zetten zich in voor het natuurbehoud via projecten als:

 

 

 

Vrijwilligers helpen Stichting Project AwareProject AWARE heeft de steun van PADI-duikers en -leden nodig voor haar voortdurende inspanningen voor het behoud van kwetsbare bronnen. Krijg de primeur op heetst van de naald. Over kwesties die voor duikers belangrijk zijn, gebruik je duikvaardigheden om in actie te komen en word meteen lid van Stichting Project AWARE.


Adres

Duikcentrum Haarlemmermeer
Werf 9
1435KP  Rijsenhout
Telefoon: 0297 – 74 33 42
e-mail: info@dcnv.nl

Disclaimer

Aan geen enkele informatie op deze website kunnen rechten worden ontleend. Alle inhoud zoals tekst, beeldmateriaal en ontwerp is eigendom van Duikcentrum Haarlemmermeer.

KvK nr. 60662921